tirsdag 16. mars 2010

De tre beste trenerne i verden..

Sett i lys av Inters taktiske triumf på Stamford Bridge, kom jeg på de tre beste fotballtrenerne i hele verden;

1. Josè Mourinho
2. Sir Alex Ferguson
3. Martin O'neill.

Ingen over , ingen ved siden - Josè Mourinho.

4 kommentarer:

  1. arsenè wenger? ape ass, null peil på fotball.

    SvarSlett
  2. Enig at Wenger er en fantastisk trener, kanskje topp 5. Men jeg synes han gjør noen merkelige bytter og taktiske trekk til tider.

    SvarSlett
  3. Sir Alex burde nok stått øverst...men når Sir Alex en dag gir seg i Man U....så tror jeg at det kommer en Portugiser til Old Trafford...a very special one....håper det blir slik....da har e et megalag å jobbe med også ;o)

    SvarSlett
  4. Jeg vil absolutt ikke ha Mourinho til Old Trafford! United handler om underholdende fotball, ikke den anti-fotballen Mourinho står for. For Mourinho handler fotball hovedsakelig om å holde tett bakover, for så å score målet han trenger og ri det ut.

    Nei, det er vanskelig å se for seg hvem som skal erstatte Sir Alex, men om man glemmer hypet og det artige rundt "the special one" - så er fotball stilen ikke noe å skryte av. Wenger er det stikk motsatte, men ja, taktisk og defensivt så kan det skrante hos han til tider. Men hadde Drillo vært hans assistent, så hadde Arsenal virkelig fått success.

    Artig at Inter slo Chelsea, men selvsagt håper jeg de ryker ut i neste runde. Jeg heier på fin fotball, ikke anti-fotball slik Benitez og Mourinho står for.

    SvarSlett