søndag 18. juli 2010

Grunner til å holde seg unna Alanya


Det er kanskje nok av grunner til å holde seg unna Tyrkia i det hele tatt, men feriedestinasjonen Alanya har virkelig fått passet sitt påskrevet som en skitten by å feriere i de siste månedene. Voldtekter, drap og en fiendtlig innstilling fra lokalbefolkningens side mot turister gjør at man kanskje ikke ønsker å dra til Alanya. Det er også dyrt å dra til Alanya i forhold til andre plasser, noe som gjør at det er enda mindre fristende.

Partyferie.com har lagd en artikkel til ære for de norske jentene som skulle noensinne vurdert å dra til Alanya på fylleferie. Artikkelen heter "Reisetips til unge jenter; hold dere unna Alanya" og tar for seg problematikken rundt det å være blond turist i et muslimsk land.

Det er synd å si det, men "det skjer ikke meg"-tankegangen er svært utbredt på mange plan i reisebransjen, og spesielt der unge mennesker drar på fylla i Syden. Pass på dere selv - for dere ønsker faktisk ikke å ende opp som voldtektsofre i Alanya.

2 kommentarer:

  1. The right venue can make sure the success of a party or other celebration. Because of the location of a party is an important element of planning and the right venue.
    sf event venue

    SvarSlett
  2. The right venue can make sure the success of a party or other celebration. Because of the location of a party is an important element of planning and the right venue.
    sf event venue

    SvarSlett