torsdag 26. november 2009

Topp 5 beste nattklubber i San Francisco

Topp 5 beste nattklubbene i San Francisco

Dette er en liste over de 5 beste nattklubbene i sentrum av San Francisco. San Francisco er en by og et fylke i staten California på vestkysten av USA, som kan være det beste landet i verden for festing. Byen er den fjerde største i California med sine 750 000 innbyggere. Byen er også kjent for sitt parti greit liv, og San Francisco er definitivt en av verdens beste party steder!
1. 26 MIX

26 MIX er en av de største nattklubbene i sentrum av San Francisco, og talentfulle DJs spiller her hele uken. Flott live musikk og masse unge og hyggelige mennesker er fest på "26 MIX" hver dag.
2. Hush Hush

Hush Hush er definitivt et sted å være hvis du fikk litt ekstra penger i lommen og noen flotte klær. Her finner du forretninger menn og jenter (også kalt gloryhunters) på jakt etter penger-sterke menn. Great party sted i San Fransisco.

3. Club Deluxe
På Club Deluxe, har du alt. Great levende musikk, pizza-servering og en "Røyking tillatt"-skilt. Hvis du ikke liker stilen på Club Deluxe, trenger du ikke liker den San Fransisco-stil i det hele tatt. Mange kommer til San Fransisco bare å se på nattelivet, og Club Deluxe er absolutt verdt pengene det koster å komme inn
4. Dolce

Som navnet sier (Dolce & Gabbana), er Dolce et sted å være hvis du ønsker det classy. Great cocktails med nydelig smak, goodlooking gutter og jenter .. alt er perfekt. Dette er en stor nattklubb og en stor fest sted fordi det ligger i sentrum like ved en av de beste hotellene i San Francisco.
5. Rockit Room

Rockit rommet har tidligere vært et museum, men er nå en nattklubb i San Francisco. Mange mennesker kommer hit. Men jeg må si, dette er ikke en spesielt god fest plass. Det er mer kjølt mennesker med kjølte levende musikk, men noen liker det også!

Det var en liste over de 5 beste nattklubbene i San Francisco. Flere vil komme fra verdens beste party steder!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar